25.12.2016

Смілянський заганьбився перед Всесвітнім поштовим союзом

Ще один доказ того що нездара Ігор Смілянський та його так званий "дрімтім" не здатні управляти Укрпоштою, наводить "Громадська рада Укрпошти"



В березні 2016 року завдяки Ігорю Ткачуку Укрпошта отримала від Всесвітнього поштового союзу (ВПС) 1,1 млн доларів на закупівлю 24 вантажних автомобілів з гідробортом, який суттєво спрощує завантаження/розвантаження і дозволяє піднімати (опускати) вантаж з землі до рівня кузова.

Командою Ткачука в червні 2016 в системі Прозорро був оголошений тендер на закупівлю вантажних автомобілів з дизельним двигуном масою до 12 т з гідробортом.

Як тільки на Укрпошту прийшов Смілянський, він одразу скасував ці торги, тому що за його словами, "умови тендеру були прописані під китайську вантажівку "Фотон"".

Далі він розпорядився розширити умови тендеру і в серпні його запустили по знову. Подали заявки вже вісім учасників, але майже всіх відхилили і допустили лише Фотон і якогось технічного учасника. Зоряна команда Смілянського акцептувала Фотон, але після чисельних скарг тендер знову скасували.

У вересні Смілянський запустив нові торги з новими умовами. Прийшло шість учасників, але допустили трьох - ГАЗ, МАЗ і Фотон. ГАЗ відхилили, вони подали скаргу до АМКУ, потім відізвали, в результаті в середині грудня акцептували МАЗ, який відмовився підписувати договір, тому що дата підписання договору 26 грудня, а діє він до 30 грудня 2016 року - тобто авто треба поставити за 4 дні.

Залишився Фотон, про який Смілянський в липні волав що команда Ткачука прописала під нього "корупційний" тендер.

Нагадуємо, дата підписання договору - 26 грудня. Чи підпише його Фотон і чи поставить авто за 4 дні - до 30 грудня?

Через дурість Смілянського втрачено півроку, кошти ВПС не освоєні, вантажівок досі немає. Чи знають про це в ВПС?

Спостерігаємо далі за цим цирком ім. Швондера у виконанні зіркового дерьмотиму.

_____
Уточнення. За кожною вказаною вище маркою авто МАЗ, ГАЗ, Фотон тощо стоїть певна компанія. Наприклад, Фотон постачає ПАТ "Укравтоінвест".

Нагадаємо, зарплата гендиректора Укрпошти Ігоря Смілянського - 333 тисячі гривень. Його заступник Олександр Наход, який відповідає за закупівлі, отримує 153 тис грн. на місяць. Також щомісяця він отримує премію - 80% від оклада.