11.01.2017

Омелян та Смілянський брехали на прес-конференції


27 грудня 2016 р. відбулася підсумкова річна прес-конференція міністра Володимира Омеляна.

На другій годині цього нудного заходу, Омелян згадав про Укрпошту.

Нам цікаво було послухати що він скаже, адже саме Омелян є хрещеним батьком того безпрєдєлу та безладу, який зараз триває на нашому підприємстві.

Далі йде ДОСЛОВНА і повна стенограма короткого виступу Омеляна щодо Укрпошти:

«Мені дуже приємно що Міністерство інфраструктури є справді рекордсменом у кількості нових менеджерів нового типу. Це є Ігор Смілянський. Ми його призначили саме в цьому році.» Тут Омелян не збрехав, дійсно так, Смілянський – це менеджер нового типу, бо ще ніхто з керівників Укрпошти так не брехав і не був такий безпорадний як цей тип.

«Розпочато процес корпоратизації» - сказав Омелян далі (насправді його було розпочато наприкінці 2015 року)

«Що приємно, що збільшення фізичних обсягів кількості дрібних пакетів +31,5%, посилок +38» (з кількох десятків показників знайшли лише два, що зросли)

«Збільшення доходів в січні-вересні 44%» (це брехня, такого збільшення доходів не було, але будь яке збільшення за цей період відбулося завдяки команді Ткачука)

«Так само, збільшення кількості пересилок»(??)

«І я дуже радий, і покладаю величезні сподівання, що саме Ігор позбудеться від такого традиційного кліше що Укрпошта дорівнює державному апарату щодо своєї безвиході, сірості. Мені приємно що Міністерство інфраструктури є іншим, є лідером змін, мені приємно що Укрпошта буде таким лідером в 17-му році. Ігор, прошу, ваше слово».

Отже, в чотирьох реченнях Омелян двічі похвалив Міністерство інфраструктури.

Далі на сцену вийшов Ігор, а те що він шмякав і чмякав, краще подивитися на представлених там 5-и слайдах. Суцільні прожекти, порожні слова і брехня, на кшалт «Вчасне завершення корпоратизації» (яка вже мала відбутися).

Навіть з цієї несерйозної презентації зрозуміло, що в 2017 році нічого хорошого Укрпошту не чекає…